– Manifest –

Sóller és una ciutat farcida de criminals en potència que fan necessari un control, una solució a aquesta imperant escalada de criminalitat. Però malauradament tot té un cost.

El Col·lectiu Albaïna ha decidit donar un cop de mà a l’equip de Govern. És cert protestar no serveix de res, s’ha de passar a l’acció, deixar de banda les nostres diferències i aixecar junts el poble en moments difícils.

Ja fa temps que ajudam a difondre imatges de pressumptes criminals amb la retransmissió dels plenaris però vostè sap que és necessari anar més enllà, pegar cop de volant i cremar els vaixells per de girar la situació i posar ordre on és necessari. Al carrer.

Front als problemes pressupostaris de l’Ajuntament el Col·lectiu Albaïna ha decidit donar aquest gir en la seva política i posar les seves energies a disposició al Gran Germà de tots els sollerics. D’aquesta manera es podran dedicar els diners a altres afers més importants com mantenir les nòmines d’un equip de govern que es desviu per el seu poble.

Senyor Batle estigui tranquil, amb aquesta acció el Col·lectiu Albaïna es desviu per vostè, aquest col·lectiu que tant de mals de cap li ha provocat decideix brindar-li una mà, en sentit metafòric, no s’esperi que aquesta ma li porti cap sobre amb 100.000€, no els tenim però si que podem oferir la nostra organització i força de treball.

Li regalam la instal·lació de 50 càmeres per els carrers de Sóller, per aquells on més criminals circulen, tots ells plens de maldat planejant assalts, infidelitats, sabotatges, atemptats, heretgies i rituals satànics. De ben segur que només amb el seu caminar ho podrà identificar tombat al sofà des de el seu televisor de plasma.

Aquí ningú és innocent tothom l’ha feta i la farà i més val que estigui tothom controlat. De res serveix educa, formar ni atendre els qui tenen problemes, el que s’ha de fer és vigilar, pressionar i esperar que tard o d’hora en facin alguna per poder desterrar-los de la nostra vall.

Senyor Batle no menysprei el nostre present, no només oferim seguretat sinó tendència, moda, estar a l’última. Barack Obama s’esblanqueirà d’enveja al veure un poble tan diví com Sóller incentivant el control de la ciutadania, regalant la seva privacitat. Aquí no surten espontàniament Snowdens, Mannings o Assanjos traïdors sinó petits germans que no només es deixen controlar sinó que ells mateixos directament posen els mitjans.

Esperem que gaudeixi de la nostra submissió tant en directe com en diferit, des de tots els angles i en alta definició.

Aquest comunicat és sarcàstic, les càmeres seran retirades el proper diumenge 18 d’Agost per que no generin brutícia ni mala imatge, que ja en tenim abastament.

Estàndard

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s